INFINIT SEN: magický svět relaxu a saunových rituálů

Okolí meandrů Sázavy ukrývá jedinečný saunový svět ve stylu Feng Shui. V magickém světě relaxu a unikátních saunových rituálů proběhl již druhý teambuilding týmu Rare Places. Skrytě mezi stromy se rozkládá kouzelná oáza, kde každá sauna je branou do jiného světa klidu. Ať už si vyberete vůni medu nebo raději bylinek, můžete si být jistí, že zažijete výlet do magického labyrintu relaxu a odpočinku.

Areál se nově rozrostl o nový venkovní termální bazén s vířivými lavicemi. Ten zve ven každého dobrodruha, ať už je počasí jakékoli. Teplá vody vytváří konejšivou harmonii jak s kapkami deště, tak i s hřejivým slunečním svitem. V zimě teplota vody dosahuje až 37°C, zatímco v létě nám poskytuje osvěžující zážitek s teplotou okolo 30°C. Požitek z tohohle bazénu však není jen o jeho teplotě. Bublinky svou taneční hrou na hladině dopřejí uklidňující koupel, u které si můžete  užívat svůj oblíbený drink s výhledem na nebe. Ponořte se také do tohoto bublinkového nebe proplétající všechny smysly.

Poslední zrnka písku v přesýpacích hodinách uzavírají naši čtvrthodinu a naše rozpálená těla čekají na lákavě chladné jezírko. Chladné? Ne, snad až ledové! Nejen že nám jeho chladivá náruč poskytla okamžité uvolnění, ale také nás připravila na další dobrodružství ve světě saun.

Autor: Olivie Morvay
Foto: archiv INFINIT SEN